Wie zijn wij?

Wij zijn Stefaan & Astrid

Ik ben Stefaan, oprichter van The Funimals. In het dagelijkse leven werk ik als bediende in de Colruyt. Maar ik had altijd al een droom om mensen te entertainen, hierdoor kwam ik op het idee om een animatieteam op te richten. Het begon met feestjes van familie en vrienden, ondertussen is dit door mond aan mond reclame gegroeid naar grotere feesten en evenementen. Natuurlijk kon ik dit niet meer alleen bolwerken, maar hebben we ondertussen een fantastisch team aan vrijwilligers die al jullie feestjes mee geweldig maken!  

Je ziet iedereen zijn droom kan uitkomen: van Sinterklaas op familiefeestjes, naar de kerstman op een evenement van de Gemeente Bornem. 

Ik wil alleszins in de eerste plaats mijn echtgenote Astrid bedanken voor de hulp op al de evenementen en de administratieve zaken. Daarnaast ook mijn twee zonen, die steeds mee achter mijn droom hebben gestaan en vaak mijn hulppieten waren. Ik vergeet ook onze vrienden niet Sven & Nancy, die mee op de kar gesprongen zijn en ons team geweldig ondersteunen. Maar ook al onze vrijwilligers verdienen een dikke pluim, voor al het harde werk en enorme creativiteit !  

Onder leiding van Stefaan, Ilias en Yoerik Polfliet
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin